El CN el Balís y el CN Garraf entre els 10 millors Clubs d'Espanya
 
S’ha valorat els esforços dels clubs per contribuir a que l’esport de la Vela ampliï els seus horitzons tant a nivell nacional com internacional

3/03/2012
 
Puerto-Deportivo-Club-Nà€utic-Garraf_articlefull
La Real Federació Espanyola de Vela ha distingit el Club Nàutic el Balís i al Club Nàutic Garraf com a dos dels 10 millors clubs nàutics d’Espanya durant el 2011.Segons ha comunicat la RFEV, per concedir aquesta important distinció s’ha valorat de forma especial la dedicació i els esforços dels dos clubs per contribuir a que l’esport de la Vela ampliï els seus horitzons tant a nivell nacional com internacional.
 
Els representants d’ambdós clubs rebran la placa acreditativa de mans de Gerardo Pombo, President de la Real Federació Espanyola de Vela, durant la Gala de la Vela 2012 que se celebrarà el proper dia 23 de març a Madrid.
 
La quarta edició de la Gala de la Vela congregarà a autoritats, esportistes i aficionats a aquest esport en totes les seves disciplines, per distingir els protagonistes de l'any amb els premis destacats de la vela, en les seves diferents categories. També es farà entrega dels trofeus als guanyadors de les Copes i els Campionats d'Espanya de Creuers del 2011. En un altre apartat, la RFEV homenatjarà als deu clubs nàutics i a les cinc federacions autonòmiques amb major activitat durant l'any passat. Segons el rànquing de clubs, que s'elabora atorgant punts per cada competició organitzada.

SBC- CN Garraf - CN el Balís

TORNAR