El CV Blanes farà la reversió de la seva concessió a Ports de la Generalitat

Després de presentar el passat 24 de febrer la corresponent sol·licitud, la reunió es realitzarà el proper 30 de març, data en que finalitza la concessió del club

29/02/2012

CV Blanes renovació
El Club Vela Blanes finalitza la seva concessió el proper 30 de març, data en la que es reunirà amb Ports de la Generalitat de Catalunya per fer la reversió de dita concessió. Per poder accedir a aquesta revisió el club blanenc va presentar el passat 24 de febrer la corresponent sol·licitud davant de l’administració pertinent.

Aquesta sol·licitud va anar acompanyada de la relació dels titulars dels punts d’amarrament al corrent de pagament, perquè s’atorgui la corresponent autorització administrativa per a continuar ocupant i gestionant tota la zona de servei actualment concessionada, fins a la data en que sigui adjudicat el nou contracte de gestió de serveis públics per a l’explotació de la dàrsena esportiva de Blanes.

Així doncs, el proper pas és esperar que s’atorgui l’autorització al Club Vela Blanes i posteriorment que es convoqui el concurs del nou contracte de gestió de serveis públics.

SBC-CV Blanes

TORNAR