El Ple de l'Ajuntament de Barcelona aprova la remodelació de Marina Port Vell

El nou espai de MPV disposarà, després de la seva reconversió, de gairebé 170 amarratges per a embarcacions de fins a 120 metres d'eslora

La remodelació oferirà més visibilitat internacional tant a Marina Port Vell en particular com a la ciutat de Barcelona


3/02/2013

MPV
La reforma urbanística que permetrà la remodelació de Marina Port Vell del port de Barcelona, promoguda pel grup Salamanca Investments i amb una inversió de més de 30 milions d'euros, ha estat aprovada pel Ple de l'Ajuntament de Barcelona, amb els vots a favor de CiU i PP.

Concretament l’Ajuntament va aprovar, de conformitat amb l'article 68 de la Carta Municipal de Barcelona, la modificació del Pla Especial del Port Vell de Barcelona, en els àmbits V i VI (molls de la Barceloneta i del Rellotge) per regular el seu front, promoguda per l'Autoritat Portuària de Barcelona (APB).

El nou espai de Marina Port Vell disposarà, després de la seva reconversió, de gairebé 170 amarratges per a embarcacions de fins a 120 metres d'eslora. Amb una inversió de més de 30 milions, Marina Port Vell modernitzarà les seves instal·lacions i les adequarà a la realitat actual del mercat. Aquesta remodelació oferirà més visibilitat internacional tant a Marina Port Vell en particular com a la ciutat de Barcelona.

El nou Pla Especial del Port Vell, aprovat per l'Ajuntament, permet ordenar i regular els dos edificis que es poden construir:

- Un edifici destinat a recepció i servei a les tripulacions, de planta baixa, amb una teulada edificable màxima d'1.200 metres quadrats (situat a la confluència dels molls del Dipòsit i de la Barceloneta).
- Un edifici amb usos recreatius, administratius, restauració, etc, de planta baixa més un pis amb una teulada edificable màxima de 2.750 metres quadrats (confluència dels molls Barceloneta i Rellotge).


SBC-MPV

TORNAR