ZONA REGATES

El III Trofeu Great Sailing – GC Smart Luxury finalitza amb la victòria del “Bribón-Movistar”

El Trofeu ha comptat amb la participació de 14 tripulacions i amb el patrocini d’urocrono i Great Sailing

25/03/2014

III Trofeo Great Sailing
Marc de Antonio s'ha adjudicat la victòria del III Trofeu Great Sailing – GC Smart Luxury, celebrat aquest mes de març en aigües del Club Nàutic El Balís. El Trofeu ha comptat amb la participació de 14 tripulacions i amb el patrocini d’Eurocrono i Great Sailing.

Després de les sis primeres proves el cap de setmana del 8 i 9 de març, s'esperava una final molt disputada a les places del podi. El dissabte es van córrer tres proves amb vents de component sud-oest de 8 a 14 nusos. La primera va ser per el “Great *Sailing” de José María Van der Ploeg, i les dos següents van ser adjudicades al “Brivón- Movistar” de Marc de Antonio.

El diumenge no es van poder celebrar les proves finals ja que el vent va estar rolant molt, i finalment una gran tempesta es va posar damunt del Balís i va impedir realitzar qualsevol regata. Així doncs, “Brivón-Movistar” s'adjudicava el primer lloc del III Trofeu Great Sailing & GC Smart Luxury i Marc de Antonio es feia, a més, amb un preciós rellotge Guess Collection gentilesa d’Eurocrono. La segona plaça del calaix va ser per “Great Sailing”, liderat per José María Van der Ploeg, que va finalitzar a tan sol 3 punts del primer classificat. La tercera plaça, també molt disputada durant la celebració del trofeu, ha estat per “Akewuele” d'Andrea Cornudella, que li va arrabassar el lloc en la jornada final a Oriol Cornudella, a bord del “Bufa”. Els tres armadors que van copar el podi es van fer amb un espectacular rellotge Guess Collection gentilesa d’Eurocrono.

José María Van der Ploeg, promotor de la regata, ha declarat estar molt satisfet amb la celebració de la tercera edició "En primer lloc agrair a Eurocrono el seu patrocini i al CN El Balís la seva col·laboració en l'organització de la regata que ha permès la celebració del III Trofeu Great Sailing & Gc Smart Luxury. També vull felicitar als vencedors pel disputat del trofeu, sobretot entre Brivón i Great Sailing.

SBC-CN El Balís

TORNAR
XXVIII Gran Premi Port d'Aro - XIX Memorial Enric Alsina

Gran Premi Port d'aro
Com a novetat d'aquest any, l'organització oferirà de manera gratuïta, un sistema de tracking de última generació

15/03/2014

Ja està disponible l'anunci de Regata del Gran Premi Port d'Aro que es disputarà el 5 i 6 d'abril i que organitza el Club Nàutic Port d'Aro per la Classe Creuer, ORC Club, puntuable per a la Copa Catalana i ORC estimat per aquelles embarcacions que vulguin participar sense disposar d'un ràting i que no desitgin optar a la Copa Catalana.

Tal i com indica l'anunci de regata de la XXVIII Gran Premi Port d'Aro, la inscripció i el pagament s'ha de fer online abans del dia 4 d'abril.

Com a novetat d'aquest any, l'organització oferirà de manera gratuïta, un sistema de tracking de última generació. Trobareu una guia d'ús en la secció del TOA de la pàgina de l'esdeveniment. Solament és necessari disposar d'un telèfon mòbil amb sistema Android o Iphone amb gps.

SBC-CN Port d’Aro

TORNAR
El Club de Vela Blanes renova el conveni per continuar realitzant la Vela Accesible

El CV Blanes a renovat el conveni amb el Club Esportiu el Vilar durant els propers dos anys

27/2/2014

vela accessible blanes
Amb la presència dels esportistes i tècnics a les instal·lacions del Club, s’ha tornat a renovar la signatura del conveni que lliga les dues entitats esportives: CE El Vilar (depenent de la Fundació Aspronis) i Club de Vela Blanes, per dur a terme l’activitat durant els propers dos anys.

Es renova per tant la pràctica de la vela accessible, amb formació teòrica i pràctica bàsica, un cop per setmana durant dues hores els dimarts de 10 a 12.

A l’acte que ha comptat amb la presència dels presidents d’ambdues entitats esportives: Francesc Xavier Oms i Amadeu Nualart, han assistit també la directora de Serveis Residencials El Vilar (Aspronis) Marina Gómez, i el comodor del Club de Vela Blanes, Xavier Manresa. Aquest últim a encoratjat als regatistes a continuar aprenent i a gaudir del mar.

SBC-CV Blanes

TORNAR

Bon paper dels regatistes del CN Cambrils a la regata ‘Els Salats 2014’ a Torredembarra

Miguel Malo va pujar a la tercera posició del pòdium sent els millor dels 10 regatistes cambrilencs

Març/2014

regata_Optimist_Els_salats_Torredembarra
El grup 3 d’Optimist del Club Nàutic Cambrils va tenir una cita molt especial ja que participaven en la seva primera regata oficial. La cita va ser a Torredembarra amb la regata “Els Salats 2014″.

10 dels regatistes que formen part de l’equip cambrilenc van prendre part en la competició, amb moltes ganes de demostrar la seva evolució. Un propòsit que es va veure recompensat sobretot per Miguel Malo, que pujava al pòdium en la tercera posició. Els altres resultats dels cambrilencs van ser bastant positius, tenint en compte que era la primera vegada que disputaven una regata d’aquestes característiques, amb un total de 50 rivals.

D’aquesta manera Macarena López va ser 6a, Maria González 8a, Lucia Gascón 9a, Jesús Gascón 10è, Ricard Montagut 11è, Natàlia Garcia 13a, Álvaro Malo 16è, Max Conreur 26è i Eide González 36a.

Cal destacar també la segona posició de Miguel Cairo, que competia en el Grup 2.
La regata Els Salats era per les classes Optimist, Raceboard i Techno, així com Campionat de Catalunya de Techno.

SBC-CN Cambrils

TORNAR

Tot a punt per la 22a edició de les Singladures Costa Daurada

La competició es celebra del 17 al 20 d’abril i aglutina els ports de Vilanova, Torredembarra, Cambrils i l’Ametlla de Mar

22/04/2014

XX_SINGLADURES_web
El Club Nàutic Cambrils espera amb ganes l’arrencada de les Singladures Costa Daurada, una de les regates amb més antiguitat de la zona i que des de fa uns anys organitza el Club Nàutic Cambrils. Enguany és la 22a edició. A l’hora és III Trofeu Velas JB. Aquesta és una competició que aglutina els ports de Vilanova, Torredembarra, Cambrils i l’Ametlla de Mar i que recorre 70 milles nàutiques. Una competició amb embarcacions de classe Solitari, A dos, Classe 1 i Classe 2.

Les Singladures Costa Daurada és una regata especial, ja que més enllà de la competició esportiva, és també una regata familiar, que destaca pel seu tarannà social i que fa gaudir als participants de 4 dies de navegació entre amics.

La regata vol, a més, promocionar la Costa Daurada, els seus ports i la gastronomia de la zona, fent-la coincidir amb les vacances de Setmana Santa.

Aquest any es celebra del 17 al 20 d’abril. La regata comença el dijous amb el registre de participants, esmorzar i reunió de patrons al Club Nàutic de Vilanova. L’hora prevista de la primera etapa, que és Vilanova- Torredembarra, és a les 12. A la nit, sopar per a tots els participants. La segona etapa és la que comença a Torredembarra i finalitza al Club Nàutic Cambrils, on també s’hi farà sopar.

SBC-CN Cambrils

TORNAR
S'apropa la VI Edició Costa Brava Sailing Meeting – Vela lleugera i adaptada

És una regata de Vela lleugera i Vela Adaptada que dona inici a la temporada de regates del Club Nàutic l'Escala

24/03/2014

VI Costa Brava Sailing Meeting
El proper 12 i 13 d'abril de 2014, el Club Nàutic l'Escala organitza la VI edició de la Costa Brava Sailing Meeting de Vela lleugera i Adaptada (Open l'Escala Accessible). Aquesta regata és una regata de Vela lleugera i Vela Adaptada que dona inici a la temporada de regates del CN l'Escala i en la qual hi participen les classes: Optimist, Làser (Std, Rd, 4.7 i Màster), RS Feva, Europa, Vela Adaptada i Open.

A més a més, enguany serà Campionat de Catalunya de Vela Adaptada, Copa Catalana de la Classe RS Feva i Regata d'Ascens per la classe Optimist per Girona.

La regata compta amb la col·laboració de la Federació Catalana de Vela, la Federació Catalana d'Esports de Persones amb Discapacitat Física, Cat for All i RS Veleros.

SBC-CN l’Escala

TORNAR