Col·labora amb la Setmana Catalana de Vela

La FCV ha encarregat al CN Cambrils la seva organització durant 3 anys, 600 embarcacions amb 800 regatistes que aniran des de la classe Optimist a Creuer

Marzo/2014

Setmana Catalana Vela
El Club Nàutic Cambrils fa una crida a tots aquells que vulguin formar part d'un esdeveniment esportiu tan important com la Setmana Catalana de Vela. La Federació Catalana de Vela (FCV) ha encarregat al CN Cambrils la seva organització durant tres anys. 600 embarcacions amb 800 regatistes que aniran des de la classe Optimist al Creuer, i un volum aproximat de 1.000 persones.

Per a l'organització d'aquest esdeveniment, que el 2014 es realitzarà de l'1 al 4 de maig, el club necessita l'ajuda i col·laboració d'empreses, entitats i voluntaris. Atendre a un volum tan gran de persones implica una molt bona organització i gestió dels espais i de les diferents tasques a realitzar segons les àrees: atenció a l'arribada i accés a pàrquings, varada d'embarcacions, assistència a les rampes en la sortida i arribada, activitats al village (esmorzars, menjars, concerts, activitats lúdiques). Tot això comportarà la necessitat de tenir un volum important de persones treballant al club i distribuïdes segons les necessitats de cada moment.

És per això que des del club busquen persones amb ganes de participar col·laborant amb tasques de voluntariat per al bon funcionament de la competició durant els 4 dies.

Per coordinar els treballs a realitzar, els propers mesos es convocaran unes reunions amb la finalitat d'informar de tot el que comporta aquesta regata , conèixer el volum de gent que col·laborarà i distribuir-les per àrees.

Els interessats a col·laborar poden passar pel Club Nàutic Cambrils, o enviar un mail a info@clubnauticcambrils.com , o bé cridar al telèfon 977 360 531 . Des del propi club s'agraeix la col·laboració i difusió.

SBC-CN Cambrils

TORNAR