VI Fira Flotant Port Masnou
 
Port Masnou té el plaer d'organitzar la 6ª Fira Flotant del 30 d’abril al 4 de maig, una cita ja clàssica per als amants de la nàutica, i un referent nacional en la nàutica d'ocasió

26/03/2014

banner_feria_1 port masnou
Del 30 d’abril al 4 de maig, tindrà lloc la major exposició de vaixells nous i d'ocasió, amb més de 300 embarcacions exposades, gràcies a la col·laboració de les nàutiques del port, que han unit el seu esforç un altre any més, per oferir la gamma més completa d'embarcacions, des de primeres ofertes en eslores petites, fins luxoses propostes en vela i motor amb eslores de més de 25m. Les primeres marques internacionals estaran presents, Azimut, Bavaria , Atlantis, Jeanneau, Galeon Yachts, Minorchino, Hanse, Hallberg-Rassy, Sealine, Cobalt, Sacs, Sessa, Oceano Yachts, Stamas, Quicksilver, Starfisher, Zodiac, Valiant, Prestige yachts ... a més d'un infinit mercat d'ocasió en motors, veles, electrònica, complements, i els millors packs promocionals en titulacions i assegurances, com en serveis de manteniment i reparació.

 
A més tots els restaurants i bars del port, s'han unit a aquesta activa cita, oferint durant els dies de la fira magnífics menús i plats especials, amb els millors preus, perquè tots els assistents gaudeixin encara més del sol i de les terrasses del port.
Una infinitat de models i magnífiques ofertes que faran que aquesta cita, sigui de nou inoblidable i obligada per l'amant de la mar.

SBC-Port Masnou
TORNAR