VII Fira Marítima Costa Daurada
 
Durant els dies 16, 17 i 18 de maig els visitants podran trobar informació sobre el món de la nàutica, des de comprar una embarcació o material relacionat fins a conèixer els diferents esports nàutics que es poden realitzar
 

27/03/2014

CARTELL
El Club Nàutic Cambrils organitza al mes de maig la VII edició Fira Marítima de la Costa Daurada. Visita-la els dies 16, 17 i 18 de maig i gaudeix del complet programa d’activitats que han preparat. Els visitants podran trobar informació sobre el món de la nàutica, des de comprar una embarcació o material relacionat fins a conèixer els diferents esports nàutics que es poden realitzar.


La fira oferirà la possibilitat de participar en diverses activitats, com xerrades, projeccions, exposicions o contractar la compra de serveis i activitats de moltes modalitats nàutiques, com vela, pesca, submarinisme, moto nàutica, caiac, paddle surf i vela tradicional.

Un esdeveniment que pretén endinsar a tothom al món de la nàutica, sent part indispensable del municipi, privilegiat per poder oferir un ampli ventall d’oci, esport i diversió al mar.

Una Fira al cor del port de la ciutat de Cambrils on a més de gaudir de l’ambient festiu es podrà  gaudir de la seva gastronomia.

La Fira Marítima es podrà visitar des de les 11 del matí a les 21h de divendres 16 de maig a diumenge 18 de maig. L’acte d’inauguració serà divendres a les 18h.

SBC-CN Cambrils

TORNAR