Vilanova Grand Marina-Barcelona compleix el seu primer any d'activitat
 
El Consell d'Administració de la marina especialitzada en superiots anomena Rafael Plantador nou president de la companyia
 
26/04/2010

VGM_2
Vilanova Grand Marina-Barcelona, la primera marina del Mediterrani especialitzada en superiots, inicia una nova fase en la seva estratègia comercial quan es compleix un any de la seva posta en marxa, i assumeix directament la gestió i promoció comercial. A partir d'ara, l'equip de professionals de la marina, liderat pel seu director general Ignacio Erroz, es farà càrrec de la comercialització dels amarraments, una tasca que tenia subcontractada a l'empresa Varador 2000.
 
La gestió directa de la comercialització permetrà a la direcció de la marina donar un nou impuls al seu creixement i consolidar la seva posició en el mercat internacional dels superiots.  Segons Ignacio Erroz: “durant aquest primer any d'activitat, ens hem concentrat a establir uns bons fonaments comercials. Ara ha arribat el moment de fer un pas cap endavant i marcar uns objectius més ambiciosos que ens permetin aconseguir el 80% d'ocupació en els pròxims dos anys, per la qual cosa hem decidit assumir la gestió comercial des dels propis recursos de la marina”.
 
Aquest nou enfocament en l'estratègia comercial coincideix amb el canvi de presidència a Vilanova Grand Marina – Barcelona. El Consell d'Administració ha decidit anomenar recentment Rafael Cañero nou president perquè lideri, amb el suport del director general Ignacio Erroz, aquesta nova etapa. Cañero és Director de l'Àrea de Concessions de la constructora COPISA, soci de referència de Marina Far Vilanova S.A. (societat encarregada de la gestió de la marina), del Consell d'Administració Del Qual forma part des de gener de 2005.
 
Aquest mes d'abril es compleix exactament un any des de l'inici de les activitats de Vilanova Grand Marina - Barcelona i l'equip directiu fa un balanç positiu, tant a nivell de gestió i funcionament com d'ocupació. Segons Cañero, “estem satisfets perquè hem aconseguit, en aquest primer any, posicionar la nostra marca en el mercat de manera molt clara. El negoci de lloguer d'amarraments està funcionant molt bé i s'estan complint les expectatives d'ocupació.  D'altra banda, hem estat capaços d'oferir una àmplia gamma de serveis amb un altíssim nivell de qualitat, tal com demostra l'elevat grau de satisfacció dels nostres usuaris”.
 
Actualment s'estan ultimant les obres de l'esplanada del varador ubicat a les instal·lacions de Vilanova Grand Marina – Barcelona, i està previst que una part del mateix entre en funcionament al llarg d'aquest estiu. La marina s'encarregarà directament de la gestió del nou varador  del port de Vilanova i la Geltrú fins a 2035, any en què finalitza la concessió administrativa de Ports de la Generalitat.
 
SBC / Vilanova Grand Marina

OPINA -TORNAR