Licitació de la gestió i les obres de millora del port esportiu de Cala Canyelles
 
La licitació de la gestió per un període de 20 anys, inclou la realització d'obres de millora de la infraestructura existent per un import d'1,6 milions d'euros

21/05/2010
 
Cala Canyelles
El Departament de Política Territorial i Obres Publiques (DPTOP) de la Generalitat de Catalunya va licitar un contracte de concessió d'obra pública per renovar la gestió del port esportiu de Cala Canyelles, a Lloret de Mar, per un període de vint anys. La licitació inclou la realització d'obres de millora de la infraestructura existent, per un import d'1,6 milions d'euros.
 
El port esportiu de Cala Canyelles té els seus orígens l'any 1970, quan es va autoritzar al Club Nàutic la construcció d'un embarcador, actualment compta amb 135 amarraments per a vaixells d'eslores compreses entre 5 i 7 metres, distribuïts en dos pantalans fixos i dos molls. Al gener del 2009, el DPTOP va aprovar, en el marc dels criteris del nou Pla de Ports de Catalunya, l'avantprojecte i l'estudi de viabilitat econòmica per a l'adequació del port esportiu de Cala Canyelles i la seva explotació a càrrec d'un nou concessionari, que ara es liciten.
 
L'empresa que resulti adjudicatària de la concessió del port de Cala Canyelles serà l'encarregada de la seva gestió, tant ordinària com extraordinària, en els seus diversos aspectes, durant un període de vint anys.

SBC / Diario Marítimas

OPINA -TORNAR