XIII Symposium sobre Ports Esportius
 
Els dos dies que va durar el certamen, celebrat a Tarragona, van ser un èxit d'assistència amb uns 50 participants de tot Espanya
 
Maig/2010

DSCN0302
L'edifici de l'autoritat portuària del Port de Tarragona va ser l'escenari del XIII Symposium sobre Ports Esportius (Gestió Pública i Privada. El Medi Ambient als Ports Esportius) celebrat durant els dies 13 i 14 de maig. El dijous es va obrir el certamen amb la corresponent inauguració i tot seguit es van realitzar les diferents ponències programades per a la primera jornada com la Fiscalitat Aplicable o la Variable ambiental entre d'altres. El divendres 14 es van tractar temes com la Gestió Pública i Gestió Privada dels Ports Esportius i també destacar la ponència de la Sra. Rosa Busquets, sotsdirectora General de Ports i Costes de la Generalitat. El Symposium va finalitzar amb un esmorzar de clausura en el Reial Club Nàutic de Tarragona.
 
Els dos dies que va durar el certamen van ser un èxit d'assistència amb uns 50 participants de tot Espanya. També destacar l'alta participació dels assistents de l'ACPET amb 14 participants: Tomás Gallart (CN Estartit), Joan Bellavista (Port Mataró), Gabriel de Sandoval (Marina Port Vell), Pau Perez (Port Tarragona), Lluís de Patrici (President Administració Port Torredembarra i Port Destral-Calafell), Oriol Mila (Port Torredembarra), Rosa Flores i Sergi Pereto (Port Destral-Calafell), Lluís Torner i María Muñoz (CN Port d'Aro), Jaume Prats (BAa Advocats-Servei Jurídic ACPET), Xavier Mangrané (President ACPET) i Jordi Blasco (Gerent ACPET).


SBC / ACPET

OPINA -TORNAR