Un Cornudella de vent al CN El Balís

La regata ha comptat amb una elevada participació, amb prop de 110 regatistes de les classes Optimist i Techno293-RS:X-Raceboard

Oct-2012

Regata cornudella
El Balís tanca la 15a edició del Trofeu Cornudella amb un molt bon balanç de proves celebrades i amb un alt nivell en els esportistes participants. Amb forts vents de component Oest i Sud-Oest totes les classes han celebrat entre cinc i sis proves, la qual cosa ha premiat a les tripulacions més regulars amb el podi de la tradicional regata del Maresme.

L’actual campió del món de la classe Techno ha liderat la classificació del Trofeu Cornudella i Xavier Perà s’ha imposat als 67 participants de la classe Optimist.

La regata ha comptat amb una elevada participació, amb prop de 110 regatistes de les classes Optimist i Techno293-RS:X-Raceboard. Després d’una reunió de patrons on s’ha explicat a la flota l’aplaçament de les proves del trofeu, ha començat el lliurament de trofeus, que ha comptat amb la presència del comodor del club: Pepe Sánchez, la secretària territorial de la classe Optimist: Cristina Sostre, el secretari nacional de la classe Techno: Luis Miguel Garcia i la Cristina Felip en representació de la família Cornudella. Tots ells han agraït al club i a la família Cornudella el suport en l’àmbit de les regates a vela i a les classe infantils que han ajudat a l’impuls de la vela catalana.


SBC-CN El Balís

TORNAR