El Port de Sitges-Aiguadolç acull un any més el sopar d'obertura del Festival de Cinema de Sitges
A l'acte van estar presents Elijah Wood i John Cusack, alguns dels principals actors de la pel·lícula inaugural ‘Gran Piano’
22/10/2013

fiesta gala0065
El Port de Sitges-Aiguadolç ha estat l'encarregat d'acollir un any més el sopar inaugural del Festival Internacional de Cinema de Sitges. La festa va acollir a 480 convidats entre personatges del món del cinema i altres personalitats convidades, al costat del personal de l'organització es van comptabilitzar més de 550 persones. 
La pel·lícula ‘Gran Piano’ protagonitzada per Elijah Wood i John Cusack, tots dos presents al costat de tot l'equip de rodatge al sopar de gala, va ser la seleccionada per inaugurar el Festival de Sitges i per a l'esdeveniment del Port de Sitges. A l'acte van assistir diverses personalitats de la localitat com l'alcalde i el regidor de cultura. També van estar presents l'equip directiu del Festival així com diferents famosos com Macaco, Kira Miro o Mikie Nadal entre d’altres. 
El sopar, organitzat íntegrament pels restaurants del Port de Sitges-Aiguadolç, va ser tot un èxit tant de preparació com d'assistència, oferint un banquet d'alta qualitat a tots els convidats de l'esdeveniment. Tots els assistents van passar pel Photocall per immortalitzar el moment i gaudir d'una nit de cinema i bona gastronomia al Port de Sitges-Aiguadolç.

SBC-Port de Sitges-Aiguadolç

TORNAR