Superyacht Barcelona, la nova revista internacional de Marina Port Vell

El concepte, to, contingut editorial i la llista d'anunciants de la revista, que es distribuirà dues vegades a l'any, han estat realitzats per l'equip de Marina Port Vell

revista marina port vell
18/10/2013

El Saló Nàutic de Mònaco va ser l'escenari triat per Marina Port Vell per presentar la seva nova revista Superyacht Barcelona, dirigida als clients internacionals de la Marina. El concepte, to, contingut editorial i la llista d'anunciants de la revista, que es distribuirà dues vegades a l'any, han estat realitzats per l'equip de Marina Port Vell, amb la producció i serveis editorials de The Superyacht Agency i l'editor Erik Brown.

El disseny de les seves 72 pàgines s'inspira en la captivadora cultura catalana i les seves imatges retraten l'essència i el color de Barcelona. Els continguts de la nova revista mostren els múltiples atractius de la ciutat: la moda, la gastronomia, la cultura, l'art i, per descomptat, la navegació.

A Barcelona, Marina Port Vell va celebrar una festa de llançament oficial el 14 d'octubre de 2013. Per descarregar el primer nombre de la revista Superyacht Barcelona, fes clic aquí:
http://www.marinaportvell.com/es/content/revista

SBC-MPV

TORNAR