Decathlon dinamitza la zona comercial de Port Forum
Port Forum confia en la nova tenda per incrementar el numero de visitants

31/08/2009


Decathlon va obrir a Sant Adrià la seva botiga més gran a Catalunya el passat 24 de setembre al Port Fòrum. Després d’alguns anys a on la majoria dels locals de la zona comercial de 19.000m2 han estat pràcticament vuits, Port Fòrum te la esperança que amb la obertura del nou Decathlon es pugi reactivar la zona, ja que persisteix el problema de que la gent no s’apropa a les instal·lacions del port. Atribueixen part de la responsabilitat a l’Ajuntament de Barcelona, ja que consideren que les Rondes i la gran explanada del Fòrum els manté aïllats, disposen d’uns pèssims accessos per a vianants i no veuen una disposició política per millorar i promocionar la zona. A més a més es queixen de que els actes que es celebren al Fòrum no solsamènt no contribueixen a la promoció del port, sinó que molesten als usuaris dels iots.
 
Amb una ocupació de vaixells de casi el 100%, Port Fòrum vol situar-se al nivell d’altres ports com el de Montecarlo, Cannes o Niza, omplint els seus locals amb selectes marques de moda, luxosos restaurants i bars de copes.
 
La nova botiga, que ha de ser el motor comercial del port, compte amb 4.000 m2 repartits en dues plantes dedicades a la venta de material esportiu, destacant especialment la nàutica. També disposarà d’una zona per provar els articles i per la pràctica esportiva dins del propi local.  

F041D488LH01