El Saló de Barcelona tindrà productes financers exclusius
L’oferta de finançament serà únicament per als clients del Saló Nàutic 2009
 
13/10/2009

El Saló Nàutic Internacional de Barcelona i Deutsche Bank van signar el passat cinc d’octubre un acord segons el qual l'entitat bancària oferirà productes de finançament per a la compra d'embarcacions o amarradors, dissenyats per als clients del Saló Nàutic 2009.

L'oferta de préstecs s'ha creat expressament per al Saló Nàutic i s'aplicarà per a les sol·licituds de compra d'embarcacions d'esbarjo i amarradors originades amb motiu del saló. Les condicions financeres estaran vigents fins al 1 de gener del 2010.

L'acord ha estat signat pel director general de la divisió de Banca Minorista (Private & Business Clients) de Deutsche Bank, Fernando Sousa, i el president del Saló Nàutic Internacional de Barcelona, Luis Conde.

Fernando Sousa va destacar que han dissenyat una oferta exclusiva per als clients del Saló Nàutic, amb condicions preferents respecte al mercat. “Creiem que el Saló i el sector de la nàutica en general poden oferir interessants oportunitats de negoci”va declarar.

Per la seva banda, Luis Conde va assenyalar que el Saló Nàutic vol estar al costat del sector, i aquest acord amb Deutsche Bank s'inscriu dintre de les mesures que estan aplicant per a aconseguir contribuir a l'augment de les vendes del sector i la captació de nous usuaris, ja que és precisament en el marc del Saló on s'inicien el 70% de les vendes del sector en el nostre país.
TORNAR

saló nàutic