El port d’Arenys serà un dels escenaris de la nova sèrie de TV3

La intenció es que amb la nova tel.lenovela es pugui promocionar la comarca i els seus voltants

7/10/2009
 

El gerent del Consell Comarcal del Maresme, Eladi Torres, ha confirmat que la localitat i el port d’Arenys, formaran part dels exteriors de la nova sèrie que substituirà El Cor de la Ciutat a Televisió de Catalunya. L’inici del rodatge està previst per mitjans de novembre, i s’estrenarà al gener. El rodatge es farà principalment a Mataró però també en altres indrets de la comarca. Torres va explicar que la intenció és que amb aquesta novel·la es vol promocionar el Maresme.

De la temàtica només ha transcendit que com a protagonistes hi haurà una família, formada per una dona i els seus quatre fills, que regenta un restaurant en un poble mariner. A més del restaurant que serà la trama principal hi haurà diferents problemàtiques relacionades amb l’entorn de la família com els treballadors, els clients, entre altres aspectes. Les administracions públiques, tant el CCM com la de Mataró, han proporcionat una persona tècnica en producció perquè ajudi a facilitar informació sobre festes i esdeveniments de tot el Maresme amb la intenció que alguns d’aquests aspectes es facin esment en l’argument.
L’argument de la sèrie de ficció no s’ambientarà ni a Mataró ni a cap municipi en concret, sinó que serà en un municipi inventat, anomenat “Sant Climent”.

SBC comunicación


OPINA - TORNAR


Arenys TV3