L'associació Maresme Marítim es presenta al Saló Nàutic

El ‘cluster' comarcal es projecta al certamen que aglutina al sector naval internacional

M Maritim2
L'Associació Maresme Marítim ha escollit com a plataforma d'impuls per donar-se a conèixer en el sector naval la celebració del Saló Nàutic Internacional que s'ha celebrat durant cinc dies al recinte del Port Vell de Barcelona.

El
cluster nàutic i marítim del Maresme es projecta com a eina d'impuls del sector en els àmbits econòmic, cultural, d'oci i esportiu. Creat a través d'11 agents del Maresme, entre ens privats i públics, intenta impulsar activitats vinculades amb el sector marítim.

Les activitats vinculades al mar que prenen protagonisme amb la nova associació Maresme Marítim es centren en diversos aspectes com la formació professional nàutica i pesquera, les accions d'emprenedors en l'àmbit marítim, la pesca i l'aqüicultura, el turisme blau, la vela accessible a tots, ports i front marítim, formació específica, organització d'esdeveniments nàutics.

Maresme Marítim és un
cluster que té com a objectiu principal impulsar les activitats vinculades amb el mar en diferents àmbits d'actuació: empresa i emprenedor blau; pesca i agricultura; turisme blau; vela per a tots; ports i front marítim; formació blava; esdeveniments nàutics i portal blau. Formen part d'això el Consell Comarcal del Maresme, els ajuntaments de Mataró, Arenys de Mar, El Masnou i Premià de Mar; el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme; la fundació Tecnocampus Mataró-Maresme; els ports de Mataró, El Masnou, el Club Nàutic el Balis de Sant Andreu de Llavaneres i la Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM).

SBC-Maresme Marítim