El President de l'ACPET, Tomás Gallart, presenta el llibre ABC de les regates de creuer

Tomás Gallart, President de l'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics, va ser l'encarregat de presentar el llibre ABC de les regates de creuer, al costat del propi autor Fernando Muñoz, a l'estand d'ANAM.

IMG_0027Segons paraules del propi autor el llibre, aquest està dirigit a aquells navegants que desitgin participar en regates, ja que durant llargs anys de pràctica ha pogut observar, i fins i tot sentir en carn pròpia, les dificultats que tenen els tripulants sobretot, però també alguns patrons, per gaudir de la competició, sovint per desconeixement del seu esquema bàsic i del seu funcionament.

Muñoz va continuar la seva explicació dient que la regata és un art en què es pot progressar eternament, i en el llibre intenta oferir els coneixements bàsics per iniciar-se en ell de manera senzilla i clara. La primera part del llibre està dedicada als fonaments de la regata. La segona, a la seguretat que, en una activitat practicada en un entorn natural sovint hostil, es considera de summa importància.


SBC-ACPET-ANAM