L'ACPET valora positivament la primera edició del Saló Nàutic al Port Vell

Tot i durar quatre dies menys i a les pluges que van predominar durant tot el dissabte, la demanda d'informació ha estat similar a la del passat any

Valoracio ACPET
El trasllat del Saló Nàutic de Barcelona en la seva totalitat al Port Vell, ha estat valorada per part de l'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) com molt positiva. Les sol·licituds d'informació (molta gent interessada i el repartiment d'uns mil desplegables) sobre els ports associats a l'ACPET ha estat molt similar a la del passat any, tenint en compte que aquesta edició a duratcuatre dies menys i que va ploure durant tota la jornada del dissabte.

A l'estand de l'ACPET també estaven representats amb taulell propi Marina Badalona, Port Fòrum, Port Ginesta, Club Nàutic Garraf, Club Nàutic Cambrils i Sant Carles Marina, tots ells van rebre una alta demanda de consultes.

L'ACPET al seu taulell a part dels desplegables amb informació de tots els ports associats, també va posar a disposició dels visitants catàlegs individualitzats de cada un dels següents ports: Marina Sant Jordi, Port Calafat, Port Torredembarra, Club Nàutic Coma-Ruga, Port Destral – Calafell, Vilanova Grand Marina Barcelona, Port Sitges – Aiguadolç, Marina Port Vell, Port Olímpic, Port Masnou, Port Mataró, Club Nàutic El Balís, Club de Vela Blanes, Club Nàutic Costa Brava, Marina Palamós, Club Nàutic l'Estartit, Club Nàutic l'Escala, Port de Roses, Port de Portbou. En molts casos es va exhaurir la informació d'alguns dels ports. També fer esment que alguns associats van enviar personal per ajudar a atendre el taulell de l'ACPET.

Pel que fa a les demandes que es van realitzar al taulell de l'Associació, la majoria van ser sobre preus i disponibilitat de lloguers, destacant que moltes d'aquestes consultes les van fer usuaris que ja disposen d'embarcació amb base en alguns dels nostres ports, amb la intenció de comparar preus. Destacar que alguns visitants van preguntar per la campanya que ser va realitzar el passat any del 50% de descompte per una nit, i també per ofertes d'oci als ports, especialment sobre motonàutica.

D'altra banda tant als visitants com expositors consultats sobre el nou format del Saló Nàutic de Barcelona, els va semblar molt millor que l'anterior ubicat també en la Gran Via, tant per dates (al setembre) com per la durada de cinc dies, però especialment per la ubicació de tot el certamen al Port de Barcelona.


SBC-ACPET