Presentació Oficial de la La Ruta de la Tramuntana

La regata està organitzada per ANAM conjuntament amb la RANC, el CN El Balis i CN L’Escala

Ruta-de-la-Tramuntana-2008
A l’Espai de Mar del Saló Nàutic Internacional de Barcelona, va tenir lloc la presentació oficial de la XXª edició de La Ruta de la Tramuntana, la regata de la Costa Brava, regata organitzada per ANAM Associació de Navegants d’Altura Mediterranis, conjuntament amb la RANC, el CN El Balis i CN L’Escala.

La presentació oficial de la XX edició de La Ruta de la Tramuntana s’ha celebrat conjuntament amb les regates que configuren el Circuito ANAM de Regates d’Altura 2013 i ha comptat amb l’assistència multitud de regatistes i aficionats a la vela i amb les següents autoritats: Nando Muñoz, Comodor del CN L’Escala i Xavi López, Director Esportiu del CN L’Escala. També van assistir Joan Fargas Director de AUSMAR, empresa de seguretat de les Regates del Circuit ANAM i Isabel Subirats, Presidenta de ANAM. Va concloure l’acte Gerard Esteva, President de la Federació Catalana de Vela.

La regata tindrà lloc el cap de setmana de juliol 2013 del divendres 5 i dissabte 6, amb sortida del CN El Balís el divendres 5 de juliol i arribada al CN l’Escala (58 milles nàuticas). Els tipus de vaixells que poden participar son creuers a vela enquadrats en diverses categories que es poden consultar a la propia web de la regata.

http://www.larutadelatramuntana.com/2012/09/28/351/

SBC-larutadelatramuntana.com