El CN El Balis presenta les seves principals regates

El CN El Balís ha estat designat per la junta internacional de la classe J80 com a seu del campionat d'Europa d'aquesta classe al juny de 2014

IMG_0031
L'Espai de Mar del Saló Nàutic Internacional de Barcelona, va acollir la presentació de la XXIV edició de la Regata Dragonera. La sortida de la regata està prevista per al 22 de Juny de 2013 des de El Balís amb línia d'arribada a Andratx. La publicació de l’anunci de la regata està prevista per al primer trimestre de 2013, on es detallarà les principals normes de la competició.

Les classes participants a la Dragonera seran Solitaris, A Dos y Creuers amb tripulació. Classe Mini. Es preveu que aquesta edició també sigui puntuable per al Campionat de Catalunya de Solitaris y A Dos i puntuable per al Campionat de Catalunya d’altura.

D'altra banda el CN El Balís també va presentar la Mediterranean Sailing Meeting que es celebrarà en aigües de Llavaneres l'11 i 12 de maig de 2013 organitzada pel propi Balís i la FCV. I a l'últim es va fer esment del J80 Europeans 2014 ja que el CN El Balís ha estat designat per la junta internacional de la classe J80 com a seu del campionat d'Europa d'aquesta classe al juny de 2014.


SBC-CN El Balís