El VI Saló Nàutic de Dénia es presenta a Barcelona

L'últim any el Saló de Dénia va augmentar un 30% la venda d'embarcacions

denia
El director de Marina de Dénia, Gabriel Martínez ha presentat al Saló de Barcelona el VI Saló Nàutic de Dénia que es celebrarà de l'1 al 5 de maig, amb el suport de l'Ajuntament de Dénia. L'acte ha comptat amb el suport del director del Saló Nàutic de Barcelona, Jordi Freixas, del director de l'Associació Nacional d'Empreses Nàutiques (ANEN), Alejandro Landaluce i del president de la Federació Espanyola d'Associacions de Ports Esportius, Gabriel Sandoval.

Jordi Freixas ha comentat el gran potencial que té el Saló Nàutic de Dénia i per això “estem col·laborant estretament amb Marina de Dénia i elegim aquest port esportiu per presentar el nostre saló”. Per la seva banda, Gabriel Martínez, ha agraït el suport “que ens esteu mostrant aquesta tarda i també vull agrair el que ens brinda l'Ajuntament de Dénia”. El VI Saló Nàutic de Dénia ha canviat les seves dates i aquest any es celebrarà de l'1 al 5 de maig, “una mica seguint l'exemple del Saló Nàutic de Barcelona, ja que ens inspirem en ell”, ha afirmat Gabriel Martínez. També ha assenyalat que espera continuar collint els mateixos èxits dels anys anteriors, “l'últim any varem incrementar gairebé un 30% la venda d'embarcacions i això per a nosaltres i les empreses que exposen és molt positiu”.

Alejandro Landaluce ha comentat que a “la nostra associació al saló de Dénia li va semblar una idea magnífica i vam decidir que hauríem de recolzar-la. La zona de Llevant es mereix un saló com el vostre i és un orgull que creixi any a any. A més a més, també compteu amb el suport de les empreses ja que els suposa un punt de visibilitat i de vendes. Feu dues feines, una per a la Comunitat Valenciana i per a Dénia i una altra per a les empreses que van allí a exposar els seus productes i ells estan molt satisfets”.

Per la seva banda, Gabriel Sandoval, ha afirmat que “el saló s'està implantant com un dels referents al mediterrani, en un moment difícil en què els salons s'han de reinventar i Marina de Dénia amb el seu saló ho ha aconseguit”.


SBC-Marina de Dénia