La Ruta de La Sal torna als seus orígens
 
Port Ginesta tornarà a ser el punt de partida 21 anys després
 
16/11/2009 
 
L'Associació de Navegants d'Altura Mediterranis, ANAM, en col·laboració amb el Club Marítim Port Ginesta, Real Club Nàutic Dénia i Club Nàutic Sant Antoni de Portmany-Ibiza, van presentar al Saló Nàutic la XXIIIª edició de La Ruta de La Sal.
 
La presentació de La Ruta de La Sal 2010 va tenir lloc a l'Espai del Mar on van assistir unes 300 persones entre autoritats, col·laboradors i els incondicionals regatistes saliners.

DSCN0076
La tradicional regata que anualment es celebra en Setmana Santa tornarà als seus orígens. Port Ginesta tornarà a ser el punt de partida segons Pepe Ferres, Director de La Ruta de La Sal. "És necessari introduir un canvi per millorar i aportar les qualitats que tots desitgem. En aquest sentit traslladar la sortida a Port Ginesta ha estat tot un encert. En Port Ginesta disposarem d'unes bones instal·lacions. Els vaixells es podran amarrar còmodament i els participants disposaran d’una gamma de serveis que permetran que la seva estada al port sigui magnifica. Amb totes les comoditats pròpies d'una marina referencial. A més a més, no cal oblidar que les dues primeres edicions de la regata, la de 1989 i 1990 van partir de Port-Ginesta."
Tot apunta a que aquesta 23ª edició tornarà a omplir la quota de sol·licituds establerta en 300 embarcacions.
 
A la presentació van assistir entre d'altres autoritats el President del Saló, Luis Conde, el President de la Federació Catalana de Vela (FCV), Gerard Esteve, Alfonso Echegaray, Vice president del Club Marítim Port Ginesta i Director de Marina Port Ginesta i Pepe Ferres, President d'ANAM i Director de la Regata.

SBC comunicación


OPINA -TORNAR