El CN Salou presenta la candidatura de los Jocs del Mediterrani – Tarragona 2017
 
Els membres de la comissió van valorar molt positivament els projectes que es duran a terme al Club Nàutic per acollir les competicions, ja que, a més de la vela, Salou serà seu del voley platja i triatló

12/11/2010
 
P1060278
El dijous 11 de novembre a les 17h va tenir lloc a “l’Espai del Mar” la presentació dels Jocs del Mediterrani-Tarragona 2017 a càrrec del Club Nàutic Salou, a on s’acolliràn les competicions de vela. La ponència va estar dirigida pel Sr. Godofredo Domínguez, President del Club Nàutic Salou, Gerard Esteve, President de la Federació Catalana de Vela i Josep Seguer, Gerent del CN Salou.
 
La candidatura de Tarragona 2017, que compta amb grans possibilitats de ser elegida, tindrà com a ciutats rivals Alexandria (Egipte), Mersin (Turquia), Rijeka (Croàcia) i Trípoli (Líbia). A finals del passat mes de setembre la comissió d'avaluació del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis (CIJM) va estar visitant les instal·lacions del club per confirmar les seves aspiracions com a seu de la competició de vela, en el cas que Tarragona sigui designada com a organitzadora dels Jocs del Mediterrani de 2017. Els membres de la comissió van valorar molt positivament els projectes que es duran a terme al Club Nàutic per acollir les competicions, ja que, a més de la vela, Salouserà seu del voley platja i triatló. Durant l'explicació es va projectar el vídeo promocional de la candidatura. Segons van comentar els ponents la primera setmana de juliol es sabrà la ciutat elegida per albergar els Jocs del Mediterrani 2017.
 
La il·lusió, la positiva avaluació per part dels organitzadors dels jocs sobre les instal·lacions del Club Nàutic Salou i l'esforç que s'està realitzant per part de la pròpia candidatura donen un impuls important perquè el CN Salou arribi ha aconseguir la seu dels jocs per al 2017. En finalitzar l'exposició tots els assistents van poder gaudir d'una copa de cava mentre comentaven els temes exposats durant la ponència.

SBC /ACPET

OPINA - TORNAR