Presentació del projecte “Amarra y Disfruta”
 
La iniciativa consisteix en una nit d'amarrament gratuïta i un acurat programa d'activitats per al dia posterior, a determinar segons les ofertes de la zona
 
11/11/2010

P1060209
El dimecres 10 de novembre a les 17h va tenir lloc a l'estand de l'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) la presentació de la campanya “Amarra y Disfruta” que va anar a càrrec de Fabián Escuder del CN Cambrils. La iniciativa està impulsada pel Port de Tarragona, CN Cambrils, CN Torredembarra, Port de Segur-Calafell, Marina Sant Jordi, CN Hospitalet Vandellós i Sant Carles Marina.
 
P1060203
La iniciativa la van impulsar alguns ports de manera individual per usar el potencial dels municipis (cultura, gastronomia, turisme, etc…) on es trobaven les instal·lacions portuàries. Actualment són ja vuit ports els que recolzen aquest projecte amb al finalitat de dinamitzar el trànsit entre els diferents ports esportius. La voluntat de “Amarra y Disfruta” és oferir més oportunitats als usuaris d'embarcacions d’esbarjo, per evitar que els ports es converteixin en simples pàrquings de vaixells, segons va comentar Escuder. La iniciativa consisteix en el fet que cada port inscrit disposa d'una data determinada per realitzar dita promoció, que consistirà en una nit d'amarrament gratuïta i un acurat programa d'activitats, com pot ser sopar en un restaurant del municipi a un preu assequible, després passar la nit al vaixell amb l'amarrament gratuït i l'endemà un programa d'activitats a determinar segons les ofertes de cada zona. Cada port promocionarà les dates dels altres ports inscrits i s'espera que els propis municipis facin el mateix.
 
“Amarra y Disfruta” és un projecte que està valorat molt positivament per part dels municipis dels ports adherits, ja que a part de voler mobilitzar el trànsit d'embarcacions d’esbarjo, és un valor afegit per promocionar els propis municipis en els seus diferents àmbits com la gastronomia, arquitectura, natura, cultura, etc. A la ponència es va destacar que a països com França ja fa temps que es fan promocions d’aquests tipus, i que en un futur, si l’acollida és positiva, no es descartaria de promoureu entre països veïns. Per a més informació contactar amb qualsevol dels ports inscrits.
   

SBC /ACPET

OPINA - TORNAR