Presentació de la “15 Copa Port de la Selva”, “Campionat d'Espanya de la classe 470 (2011), i del “Campionat de Catalunya de la classe 470 – 2011”
 
A l'explicació es va destacar l'èxit de les anteriors edicions i de les condicions òptimes per a la pràctica de la vela que acompanyen a la localitat del Port de la Selva
 
12/11/2010

P1060314
El dijous 11 de novembre a les 18h va tenir lloc a “l’Espai del Mar” la presentació de la “15 Copa Port de la Selva”, del “Campionat d'Espanya de la classe 470 (2011), i del “Campionat de Catalunya de la classe 470 – 2011” a càrrec del Club Nàutic Port de la Selva. En la ponència van participar el Sr. Octavi Candela, President del CN Port de la Selva i Vicepresident de la federació Catalana de vela, el Sr. Gerard Esteve, President de la Federació Catalana de Vela i el Sr. Xavier Casorran, Director Esportiu del CN Port de la Selva i delegat territorial a Girona de la FCV. 
 
Els ponents van realitzar la presentació de les diferents competicions. En l'àmbit de la vela lleugera van destacar el Campionat de Catalunya de 470, la Copa d'Espanya de 470 i la 15ª edició de la Copa Port de la Selva, puntuable per la Copa d'Espanya de Creuers del Mediterrani nord, i el Campionat de Catalunya de Creuers. També es va fer referència a la prova del circuït català de Fanboard i a les competicions socials. A l'explicació, que va estar acompanyada d’espectaculars imatges de les diferents regates, es va destacar l'èxit de les anteriors edicions i de les condicions òptimes per a la pràctica de la vela que acompanyen a la localitat del Port de la Selva. Octavi Candela va recordar que a causa de la crisi que afecta a tots “utilitzarem molta imaginació i fins i tot més il·lusió per poder organitzar les regates. Amb un equip senzill hem estat capaços d'organitzar regates que res tenen a envejar a les de més alt nivell. Potser tindrem que rebaixar la quantitat, esperem que no, però mai baixarem la qualitat”, fet que va estar ratificat pel President de la FCV.
 
Els Campionat d'Espanya i de Catalunya de 470 es realitzaran abans de Setmana Santa, a mitjans d’Abril, encara que els dies exactes encara estan per determinar. En finalitzar la presentació es va obsequiar els assistents amb una copa de cava i un petit refrigeri.

SBC /ACPET

OPINA - TORNAR