Presentació de les competicions “Regata Dragonera”, Regata Ophiusa” i “Regata Costa Brava”
 
El recinte de “l’Espai del Mar” habilitat per a l'explicació estava totalment ple a causa de la importància que estan adquirint aquestes competicions entre els aficionats a la vela

13/11/2010
 
P1060587
El dissabte 13 de novembre es va presentar a “l’Espai del Mar” tres de les regates més destacades de la temporada, la Regata Ophiusa, la Regata Dragonera i la Regata Costa Brava. El recinte habilitat per a l'explicació estava totalment ple a causa de la importància que estan adquirint aquestes competicions entre els aficionats a la vela.
 
Ophiusa Iniciatives Nàutiques, en col·laboració amb Aiguadolç-Port de Sitges, Marina de Formentera, Formentera Mar i el Club Nàutic Premià van anunciar la celebració de la VIII Regata Ophiusa 2011 per a vaixells de Creuer i Minis 650. Els Creuers competiran sota les regles RI, i els Minis 650 a temps real. La regata sortirà des d'Aiguadolç-Port de Sitges el dijous 21 d'abril de 2011 (Setmana Santa) i tindrà l'arribada a La Savina, Formentera. Els participants podran escollir entre dos recorreguts, deixar Eivissa per estribord o per babord. El fet de tenir dues opcions en el recorregut afegeix un al·licient més a la competició. Com es va destacar a la presentació “estratègia i navegació es combinen per fer de l'Ophiusa una regata d'Altura en el seu estat més pur”.
 
P1060563
La Regata Dragonera, organitzada pel Club Nàtuic el Balís i pel Club Vela Port d'Andratx amb la col·laboració de la Federació Catalana de Vela, es realitzarà entre els dies 23 i 25 de juny del 2011. Les classes participants seran Solitaris, A Dos i Creuers amb tripulació. La sortida es realitzarà des del CN el Balís rumb al Freu de la Dragonera a Mallorca, on estarà l’arribada, i posteriorment es realitzarà l'entrega de premis al CV Port d'Andratx com ja és tradició. Es preveu que aquesta edició de la Regata Dragonera sigui puntuable per al Campionat de Catalunya de Solitaris i A Dos i puntuable per al Campionat de Catalunya d'Altura.
 
P1060571
La Regata Costa Brava es durà a terme entre els dies 10 i 12 de juny del 2011, entre les localitats de Mataró, les Illes Medes i Port d'Aro. Està destinada a embarcacions de la classe creuer i organitzada pel Club de Vela Mataró amb la col·laboració de Port d'Aro. Un vegada finalitzada la competició es procedirà a l'entrega de trofeus i es realitzarà un sopar per als participants.

SBC /ACPET

OPINA - TORNAR