El Club Nàutic l’Escala presenta la tercera edició de la Mostra Flotant d’Embarcacions Noves

La fira tindrà lloc entre el 28 de maig i el 5 de juny, coincidint amb la setmana de vacances de què disposen a França. I és que la Mostra té previst obrir les seves portes també al públic provinent del sud del país veí

11/11/2010

P1060161
El Club Nàutic l’Escala, amb la col·laboració de l’Associació Catalana de Ports, va presentar la III Mostra Flotant d’Embarcacions Noves de l’Escala el dimecres 10 de novembre. L’acte, que es va celebrar a l’estand de l’Associació Catalana de Ports al voltant de les 13:00 amb l’assistència de més de quaranta persones, va servir per fer públiques les dates de l’exhibició nàutica així com per anunciar les novetats que ha preparat l’Organització de cara a aquesta edició 2011.

P1060174
La fira tindrà lloc entre el 28 de maig i el 5 de juny, coincidint amb la setmana de vacances de què disposen a França. I és que la Mostra té previst obrir les seves portes també al públic provinent del sud del país veí. És per aquest motiu que ja s’està treballant per promoure la Mostra entre els principals nuclis urbans, com són Perpinyà, Narbonne o Montpellier, i ports de la zona. D’altra banda, l’exposició gaudirà d’una nova ubicació al costat de la Seu Social del Club, des d’on continuarà presentant les últimes novetats de les principals marques importades i distribuïdes per les empreses més importants de l’àrea d’influència de l’Escala. També disposarà d’una superfície ampliada d’exposició respecte l’edició 2010. S’habilitaran un total de 40 amarradors i 3.000 m2 a terra per tal de donar cabuda a tots els expositors i els seus productes.

P1060198
Així mateix, tornarà a comptar amb un complet programa d’activitats formatives i esportives concebudes per tal de fomentar la nàutica d’esbarjo i els esports al mar. En aquest sentit cal destacar la celebració del III Open l’Escala Accessible, la competició de vela oberta a regatistes amb discapacitat física, sensorial i paràlisi cerebral, que torna convertida en Campionat d’Espanya de la classe 2.4m.R, entre el 28 i el 29 de maig; i la setena edició de la regata de creuer d’alçada que uneix l’Escala i Cap d’Agde, entre els dies 2 i 4 de juny.

SBC /ACPET

OPINA - TORNAR