Artur Mas inaugura a Mataró el primer Hotel de Catalunya construït en un port esportiu

L'Hotel Atenea Port l'ha promogut l'empresa familiar catalana Grup Bonanova amb una inversió de 14 milions d’euros

L’equipament és una contribució estratègica per l’aposta de la capital del Maresme cap als serveis i el turisme


Agost/ 2012

hotel atenea port mataro
El president de la Generalitat va inaugurar aquest agost l’Hotel Atenea Port Mataró, el primer establiment hoteler de Catalunya situat en sòl portuari i també el primer hotel de 4 estrelles de Mataró. L’Hotel Atenea Port ha estat promogut per l'empresa familiar catalana Grup Bonanova amb una inversió de 14 milions d’euros.

La posta en servei d’aquest equipament suposa una contribució important en l’aposta estratègica de Mataró cap a una economia basada en els serveis i el turisme. Amb aquest establiment es pretén ajudar a què la capital del Maresme esdevingui pol d’atracció de turistes i motor econòmic de la comarca. L’objectiu és promoure el turisme de qualitat captant visitants relacionats amb el món dels negocis, l’oci, la nàutica i el turisme familiar.

A l’acte inaugural van intervindre el president de la Generalitat, Artur Mas, l’alcalde de Mataró, Joan Mora i el president del Grup Bonanova, Mariano Ganduxer, promotor d’aquest establiment. També es va comptar amb la presència del conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder.


SBC-Port Mataró

TORNAR