El Club Nàutic l’Escala organitza la III Regata Mini Empúries
 
Aquest any la competició acullirà la Copa Catalunya i Campionat d’Espanya de la classe Mini 6.50. Han anunciat la seva assistència una trentena d’embarcacions i prop de 60 regatistes alguns de França, Itàlia, Suïssa, Alemanya i Bèlgica
 
15/09/2010

III Regata Mini (CN l'Escala)
A pocs dies perquè els participants de la III Mini Empúries arribin a l’Escala, el Club Nàutic l’Escala ultima ja els preparatius perquè aquesta cita a dos, que enguany serà també Copa Catalunya i Campionat d’Espanya de la classe Mini 6.50, sigui tot un èxit. De moment, ja han anunciat la seva assistència una trentena d’embarcacions i prop de 60 regatistes procedents majoritàriament del nostre país, però també de França, Itàlia, Suïssa, Alemanya i Bèlgica.
 
La llista de pre-inscrits compta amb set prototips, entre els que cal destacar el retorn del vencedor de l’anterior edició de la cita, el Sampaquita (240), de Willi Garcia, i la participació de Toni Weijl, un dels membres de la Base Mini del Club Nàutic l’Escala que va navegar a la passada Charente-Maritime / Bahia Transat 6.50. Pel que fa als Sèrie, el també component de la Base Mini i regatista del Club Nàutic l’Escala, Didac Costa, continuarà amb la III Mini Empúries la seva campanya per a la Transat 2011 amb el Salao (519), que l’ha dut a competir a les diferents cites que conformen el circuit mediterrani de la classe com l’Hexis Cup o el Grand Prix d’Itàlia.
 
Tot i que els navegants començaran a reunir-se a les instal•lacions del Club Nàutic l’Escala el proper dimecres 15 de setembre per tal de confirmar inscripcions i superar els diferents controls de seguretat, no serà fins el divendres quan s’inaugurarà la Mini Empúries amb un pica pica per als regatistes i els seus acompanyants a les 19.30 hores que anirà precedit d’una prova d’entrenament.
 
La sortida oficial s’ha previst pel dissabte 18 de setembre cap a les 11.00, hora en què les embarcacions iniciaran un recorregut de 300 milles que els conduirà fins a l’illa de Menorca per tal de donar-li la volta deixant-la a estribord i tornar posteriorment al municipi empordanès. La regata, organitzada pel Club Nàutic l’Escala per delegació de la Real Federació Espanyola de Vela, la Federació Catalana de Vela i la Classe Mini, amb la col·laboració de la Real Asociación Nacional de Crucero, la Fundació per la Navegació Oceànica de Barcelona, l’Ajuntament de l’Escala i la Classe Mini francesa es clausurarà el dimarts 21 amb la cerimònia d’entrega de trofeus.
 
Mentre els regatistes acumulen milles, alguns de cara a la propera Transat 2011, l’organització ofereix la possibilitat a tothom qui ho desitgi de gaudir d’aquesta aventura d’alçada a través d’Internet. Aquesta iniciativa de seguiment en directe de la competició rep la col·laboració del Restaurant Pizza Pazza, Escar l’Escala, Jopa Nàutica, Hotel Restaurant Can Miquel, Hotel Nieves Mar, Bar Restaurant La Lluna, Òptica l’Escala, Restaurant Korpilombolo, Restaurant Nàutic, Drissa, Cesmar i Nautivela.
 
SBC /CN L’Escala

OPINA - TORNAR