Vilanova Grand Marina – Barcelona assistirà un any més al Mònaco Yatch Show

És la cinquena edició en què participa com a part de la seva estratègia de màrqueting, repetint també com a espònsor d'una de les cites més importants del certamen

25/08/2012

Vilanova Grand Marina
Vilanova Grand Marina – Barcelona assistirà entre el 19 i el 22 de setembre al Mònaco Yatch Show 2012. El certamen, que està ja més que consolidat tant a nivell mundial com a europeu, celebra la seva 22 edició amb bones perspectives d'assistència, esperant superar l'èxit de públic de l'any passat.

Vilanova Grand Marina disposarà d'estand propi que es trobarà localitzat a la dàrsena nord QD48. El Mònaco Yatch Show és el més prestigiós certamen del món en l'àmbit dels iots de luxe, amb la participació de més de 500 empreses vinculades a aquest sector, amb més de 28 mil visitants tant professionals com privats.

És la cinquena edició en què participa Vilanova Grand Marina com a part de la seva estratègia de màrqueting, repetint també com a espònsor d'una de les cites més importants del certamen, el Captains Dinner Awards, que es celebra el 20 de setembre en el Yatch Club Mònaco.


SBC-Vilanova Grand Marina-Barcelona

TORNAR