L'ACPET estarà present en la nova edició del Saló Nàutic de Barcelona

Una de les principals novetats del 2012 és que l'organització ha concentrat el certamen al Port Vell

5/09/2012

acpet estand
Un any més l'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) estarà present al Saló Nàutic de Barcelona amb estand propi per representar tots els seus associats. L'estand estarà ubicat al recinte del Port Vell, Palau P2 (Moll del Fuet), carrer C, estand C577. Dins el propi estand tindran un espai propi Marina Badalona, Port Fòrum, Port Ginesta, Club Nàutic Garraf, Club Nàutic Cambrils i Sant Carles Marina.

Des del més simple accessori de pesca fins a l'embarcació més sofisticada. El Saló Nàutic Internacional de Barcelona, que es celebrarà del 26 al 30 de setembre al Port Vell de la Ciutat Comtal, mostrarà durant els seus cinc dies de durada la major i més completa oferta comercial d'Espanya en nàutica esportiva i d’esbarjo.

Velers, iots, catamarans, menorquines, llanxes, pneumàtiques, vaixells de creuer o de pesca-passeig… Les embarcacions a vela o de motor tornaran a ser les protagonistes del Saló Nàutic de Barcelona, que aquest any tindrà el Port Vell com a única seu. En aquest marc privilegiat de la ciutat s'ubicarà tant la mostra flotant – amb embarcacions a partir dels 8 metres d'eslora – com l'exposició en sec, amb tot tipus de productes i serveis nàutics que inclouen des d'electrònica i motors, fins a pintures, cereries, remolcs, articles de pesca, xàrter o ports esportius, a més de petites embarcacions.

Planol Recite Port Vell
“Aquest any hi haurà més vaixells a l'aigua, ja que hem reduït l'eslora mínima de les unitats a suri als 8 metres en comptes dels 12 d'edicions anteriors”, afirma el director del saló, Jordi Freixas. “Fins aquest moment –explica– ja està confirmada la presència de més de 160 embarcacions, enfront de les 130 del passat any. Entre elles, hi ha velers de mitjana eslora, una oferta que hem recuperat en concentrar tot el certamen en el Port Vell”.

Per al president del saló, Luis Comte, “poder provar les embarcacions in situ i amb el clima que Barcelona ofereix al setembre serà un gran al·licient per al públic i contribuirà a atreure nous aficionats al saló. A més a més –afegeix– per als que estiguin interessats a adquirir una embarcació, aquest és el millor moment i lloc per trobar les condicions de compra i finançament més favorable”.

Per al director de l'Associació Nacional d'Empreses Nàutiques (ANEN), Alejandro Landaluce, “les empreses del sector estan fent un enorme esforç perquè els visitants gaudeixin del més ampli i atractiu aparador de productes i novetats, perquè malgrat la crisi el mercat de la nàutica nacional aposta per l'evolució”.

SBC-ACPET-mundodeportivo.com

TORNAR