Un Iot de 35 metres d'eslora es crema al Port d'Eivissa

Els bombers van haver d'enfonsar el vaixell per evitar que es propaguessin les flames

20/08/2012

yate ibiza
Un espectacular incendi d'un iot de luxe de 35 metres d'eslora va col·lapsar durant diverses hores l'activitat al port d'Eivissa. Els bombers es van veure obligats a enfonsar l'embarcació per evitar que les flames acabessin afectant els vaixells confrontants, i fins i tot pogués estendre's a algunes de les instal·lacions del port esportiu.

El foc es va originar entorn l'una de la matinada, segons sembla, per un curtcircuit als motors de l'embarcació, segons van informar des de l'Ajuntament d'Eivissa. Dos vigilants del port esportiu van ser els encarregats de despertar a la tripulació que dormia a la nau, formada almenys pel capità i un mariner, i informar-los que el vaixell estava cremant sense que es donessin compte; en una maniobra que ha pogut salvar-los la vida.


Fins al lloc del succés van acudir diverses dotacions de Bombers, Protecció Civil, Policies locals i nacionals, Guàrdia Civil i tres ambulàncies, que a primeres hores del matí, ja amb l'embarcació semi enfonsada donaven per sufocat l'incendi.


SBC-elmundo.es

TORNAR