ZONA REGATES



El CN Hospitalet-Vandellós es fa amb un dels títols del campionat del món de windsurf de vela infantil Techno 293

Toni Bonet es va fer amb el títol mundial de la categoria reina, fet que cap altre espanyol ha aconseguit mai en l'història del windsurf de vela al nostre país

20/08/2012

Hospitalet Vandellós
Durant els dies 10 a 20 d'aquest mes d'agost els regatistes del centre de tecnificació del Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs van tenir el privilegi d'assistir al campionat del món de la modalitat de windsurf de vela infantil Techno 293, que es va celebrar a Medemblik (Holanda).

Després d'haver aconseguit els màxims guardons a nivell nacional, Guanyadors del Campionat i Copa d'Espanya en la categoria absoluta de la modalitat, tercers al rànquing nacional i subcampions al Campionat i Copa d'Espanya en la modalitat femenina d'aquesta, l'assistència a la cita internacional era obligatòria.

El treball realitzat en l'últim any i mig ha donat els seus fruits, el regatista Toni Bonet del centre de tecnificació del Club Nàutic Hospitalet- Vandellòs es va fer amb el títol mundial de la categoria reina de la modalitat (Techno Sub 17), títol que cap altre espanyol ha aconseguit mai en l'història del windsurf de vela nacional del nostre país.

La pròxima cita es donarà en aigües del Mar Menor (Múrcia) al mes d'octubre, on els regatistes del Club Hospitalet-Vandellós cercaran nous èxits esportius que estan posant al Club al capdavant de l'elit mundial en aquesta categoria.


SBC-CN Hospitalet-Vandellós

TORNAR




El Balís homenatja els seus tres campions del món del 2012

Es va recalcar la importància que té aquest moment pel club i que ara el repte està en el futur, en les preparacions olímpiques i en les noves generacions d’esportistes que nodreixen les flotes de El Balís

29/08/2012

Balis regata
Una vuitantena de persones van participar en l’acte de Benvinguda i Homenatge als Campions del Món que el Club Nàutic El Balís va organitzar per commemorar aquesta gesta esportiva. I és que José M. Van der Ploeg i José M. Van der Ploeg Jr. a bord del J80 Nilfisk van ser campions del món el mes de juny. Un mes després la parella Carlos Robles-Florian Trittel aconseguien el títol de campions del món a l’ISAF Youth Worlds en 29er i David Charles-Alex Charles en 420. Robles-Trittel van repetir podi en el campionat del món absolut de 29er unes setmanes després i els germans Charles van tancar una magnífica temporada aconseguint el bronze al campionat del món absolut i també a l’europeu Juvenil.

Amb la presència del President del Club Carlos Malagrida, el Comodor Pepe Sánchez i Monica Azón en representació de la Federació Catalana de Vela així com companys d’equip i familiars, Pepe Sanchez va elogiar el treball dels equips per aconseguir el màxim títol de la classe, un campionat del món. I és que amb aquest palmarès ningú posa en dubte que el treball, l’esforç, la dedicació (a l’aigua però també al gimnàs) han estat factors decisius. Monica Azón ha destacat la figura de José Maria Van der Ploeg, medalla d’or a Barcelona 92 i ha encoratjat als joves campions a emmirallar-se en el treball i la perseverança d’aquest campió.

Els equips homenatjats també han dedicat unes paraules als assistents, agraint a la família, sponsors, entrenadors i a l’equip del club tot el suport rebut. Finalment, Carlos Malagrida va recalcar la importància que té aquest moment pel club i va dir que ara el repte està en el futur, en les preparacions olímpiques i en les noves generacions d’esportistes que nodreixen les flotes de El Balís (gairebé un centenar) i també els programes d’Alt Nivell.


SBC-CN El Balís

TORNAR




L’italià Karma guanyador del campionat del Món de la Classe X-35 organitzat per Marina Badalona

La regata ha aplegat 22 tripulacions europees, representant a Finlàndia, Itàlia, Suïssa, Alemanya, Ucraïna, Dinamarca, Holanda, Rússia, Espanya i Japó

31/08/2012

X35 Worlds_NM120826_2345
L’italià Karma va ser proclamat el dijous 30 d’agost com a nou guanyador del campionat del Món de la Classe X-35, cita internacional organitzada pel Club de Vela Badalona i Marina Badalona, que s’ha disputat del 25 al 30 d’agost. Concedit per la ISAF (Federació Internacional de Vela) i la Classe Internacional X-35, la regata ha aplegat 22 tripulacions europees (representant a Finlàndia, Itàlia, Suïssa, Alemanya, Ucraïna, Dinamarca, Holanda, Rússia i Espanya) en la lluita del màxim guardó, als què s’ha unit un representant del Japó.

Seguit dels italians, que ha estat una flota que ha dominat força les proves, ha quedat el danès Morten Ulrikkeholm amb l’embarcació Oxygen. El tercer lloc ha estat també per a una tripulació italiana, el Lelagain, molt regular durant les set regates que han constituït el campionat, que ha comptat amb Jordi Lamarca com a director.


SBC-Marina Badalona

TORNAR





Èxit de la “VIII Travessa la Galera” al CN Port de la Selva

L’increment del vent va complicar la jornada afavorint els regatistes més experimentats

18.08.2012

Travessa Galera CNPS
La regata social VIII Travessa la Galera organitzada pel Club Nàutic Port de la Selva el 18 d’agost va ser tot un èxit tant de participació com d’organització. Les condicions meteorològiques durant tota la jornada van ser complicades degut al increment gradual de la força del vent, de manera que els regatistes més experimentats van poder marcar la diferencia.

El dia de regates va començar amb molta boira i semblava que seria una jornada amb poc vent i molta calor, però cap al mig dia va començar a entrar “ponent” podent baixar l’aplaçament per a que tots els regatistes es comencessin a preparar. El vent va seguir pujant i es va donar la sortida amb uns 14 nusos.

Va ser una mica difícil poder arribar fins a la Galera per tots aquells regatistes poc experimentats amb els canvis del vent i sobretot va ser molt complicat estar darrera l’illa i controlar el remolí de vent que es formava a sotavent.12 de les 33 embarcacions que quedaven a la prova van aconseguit donar la volta a La Galera i passar la línia d’arribada. En acabar es va oferir un berenar als regatistes.

Des de l’organització es vol agrair la col·laboració de tots els voluntaris, la participació dels alumnes de perfeccionament de l’Escola de Vela del CNPS i dels regatistes de l’equip del CN LLançà.


SBC-CN Port de la Selva

TORNAR