Sant Carles Marina al Saló Nàutic de Southampton, Anglaterra

Sant Carles de la Ràpita hi ha tingut una presència destacada a l’estand de Sant Carles Marina

17/09/2013

rapita southampton
Del 13 al 22 de setembre ha tingut lloc un dels salons nàutics més importants a nivell internacional, el Boat Show de Southampton. Sant Carles de la Ràpita hi ha tingut una presència destacada a l’estand de Sant Carles Marina, on el 18 de setembre s’hi va realitzar una presentació i degustació gastronòmica. La visita ha servit també per mantenir contactes amb companyies de creuers interessades en la destinació.

El Saló Nàutic de Southampton és una de les principals cites de la indústria nàutica. Amb més de dos quilòmetres de pantalans d’exposició per embarcacions configura la major exposició flotant del món construïda a tal efecte. Aquest saló és el gran referent per a la nàutica d’esbarjo, on es presenten les principals novetats i innovacions del sector i es realitzen els llançaments de noves embarcacions i models.

Sant Carles de la Ràpita hi ha tingut enguany una presència destacada. Gràcies a l’estreta col·laboració amb Sant Carles Marina, el dia 18 de setembre va tenir lloc una presentació de l’oferta turística de la destinació i una degustació gastronòmica de productes locals. Cal agrair la implicació del gerent de la marina, Sr. Nicolàs González, per la realització d’aquest esdeveniment.

La delegació, encapçalada pel Sr. Joan Martin Masdéu, alcalde de Sant Carles de la Ràpita, i el regidor de Turisme, Sr. Lluís Granero, va comptar amb la presència del director de la zona portuària sud, Sr. Enric Martínez, la Sra. Gemma Guitart, tècnica de l’oficina de l’Agència Catalana de Turisme a Londres i la Sra. Maria Cano, Responsable de Màrqueting i Creuers de Ports de la Generalitat.

Fets els parlaments, iniciats per Mick Bettesworth, Chief Commercial Officer de Mdl Marinas, es va realitzar una presentació de l’oferta turística de l’Estació Nàutica i dels principals atractius del territori de la mà del coordinador, Sr. Jordi López. Posteriorment, els xefs del Col·lectiu de Cuina de Sant Carles de la Ràpita, Srs. Joan Pons i Jordi Vidal, van oferir una degustació gastronòmica dels principals elements culinaris de la destinació, a la qual van assistir més de cent persones.

SBC-Sant Carles Marina

TORNAR