El Club Nàutic Cambrils presenta la Setmana Catalana de Vela

L’entitat cambrilenca serà l’encarregada d’organitzar la 27ª edició de la Setmana Catalana de la Vela entre els dies 1 i 4 de maig de 2014

25/09/2013

Setmana Catalana Cambrils2
El Club Nàutic Cambrils serà el centre de la nàutica a Catalunya el proper mes de maig. L’entitat cambrilenca serà l’encarregada d’organitzar la 27ª edició de la Setmana Catalana de la Vela entre els dies 1 i 4 de maig de 2014. Un dels esdeveniments més emblemàtics del circuit de regates català i que per al CN Cambrils serà un repte organitzatiu, amb el qual pretén recuperar l’essència de la Setmana Catalana de la Vela.

La presentació es va dur a terme al Saló Nàutic de Barcelona de la mà de Fabián Escudé i Pep Subirats, gerent i director esportiu del CN Cambrils respectivament, Jordi Blanch, director esportiu de la Federació Catalana de Vela (FCV) i Jofre Rabada, tècnic de competicions de la FCV.

600 embarcacions, 1000 participants, fins a set àrees de regates al Golf Sant Jordi, 40 embarcacions d’organització, 20 embarcacions de seguretat, 60 jutges i oficials de regata, 40 membres de l’organització i 60 voluntaris són algunes de les xifres que tindrà la competició.

La Setmana Catalana de la Vela és un esdeveniment especial perquè hi prenen part en un mateix camp de regates totes les modalitats. Serà la primera de les tres edicions que es celebraran anualment i de forma consecutiva a Cambrils. Una competició que serà alhora Copa d’Espanya de Catamarans, Campionat de Catalunya de 420 i regata puntuable per al ranking oficial de la FCV nivell 1. També hi haurà activitats paral·leles obertes al públic, com batejos de vela, exhibicions, concerts o visites culturals, entre d’altres.

SBC-CN Cambrils

TORNAR