El Club Nàutic Garraf presenta les seves regates del 2014

El president del club, Tony Colom, també va anunciar algunes de les novetats previstes ja que durant el 2014 tindran lloc els actes commemoratius del 50è aniversari del CN Garraf

27/09/2013

regates garraf saloĢ
Tony Colom, President del Club Nàutic Garraf va presentar, a l’Espai del Mar del Saló Nàutic de Barcelona, les regates més emblemàtiques del 2014. Principalment es va fer esmena la Regata Petrolera, el Campionat d’Espanya de radio control IOM, la VIII edició de la Regata Bufacaldos i la XXV edició de la Regata Mare Nostrum.

Després d’un breu repàs històric de cada competició Colom va anunciar algunes de les novetats previstes ja que durant el 2014 tindran lloc els actes commemoratius del 50è aniversari del CN Garraf.

A les presentacions de les diferents regates també van participar Gerard Esteve, President de la Federació Catalana de Vela (FCV), Esteve Ferrer, secretari de la classe IOM, Jimmy Suñol, president d’Honor del CN Garraf i Rafael Morón, comodor.

Durant els diferents parlaments Gerard Esteve va destacar el nivell d’excel·lència del CN Garraf en l’organització de regates i d’altres activitats. Esteve va afirmar que “El Club Nàutic Garraf és un dels tres millors clubs nàutics de Catalunya, sense cap mena de dubte”.

SBC-CN Garraf

TORNAR