El Port de Sitges-Aiguadolç presenta diverses de les seves regates

El Port va presentar la Regata Ophiusa, la III Regata Sitges-Ciutadella i la II Regata Fantàstica-Festival Internacional de Cinema de Catalunya

25/09/2014

regatas sitges ophiusa
El Saló Nàutic Internacional de Barcelona va acollir entre els dies 24 al 29 de setembre les presentacions de les diferents regates del Port de Sitges-Aiguadolç. Els organitzadors dels diferents esdeveniments, entre els quals es troba el Port de Sitges-Aiguadolç, van presentar la Regata Ophiusa, la III Regata Sitges-Ciutadella i la II Regata Fantàstica-Festival Internacional de Cinema de Catalunya.

La regata Ophiusa salparà del Port de Sitges-Aiguadolç el dijous 17 d'abril i tindrà arribada al port de La Savina, Formentera, i serà puntuable per al Campionat de Catalunya de Regates d'Altura de Creuers 2014 i per al Campionat de Catalunya de Solitaris i A2 2014.

La III Regata Sitges - Ciutadella 2014, puntuable per als Campionats de Catalunya de Regates d'Altura i de Solitaris i a Dos, és una travessia que uneix el Port de Sitges- Aiguadolç amb el Club Nàutic Ciutadella. I finalment es va presentar la II Regata Fantàstica–Festival Internacional de Cinema de Catalunya dins del marc d'activitats celebrades durant un dels festivals de cinema més importants del país.

SBC-Port de Sitges-Aiguadolç

TORNAR