Breaking News

juliol 05
18:42 2018

España ha sigut el segon país amb més medalles aconseguint-ne 122, 38 d’or, 40 de plata i 44 de bronze, més de la meitat aconseguides per donesSalou 18

Cinc medalles s’han guanyat al Club Nàutic Salou, seu dec vela dels Jocs del Mediterrani Tarragona 2018. Dos ors aconseguits per Joaquín Blanco, en Làser, y Blanca Manchón, en la RS:X que van dominar les respectives classes durant tots els dies de competició.

Joel Rodríguez, també canari, va acompanyar a Blanco en el podi al aconseguir el bronze en Làser després de fer-se amb el quart lloc l’últim dia de competició. Manchón també va estar acompanyada al podi  de RS:X en aquest cas de Marina Alabau que va arribar l’última jornada com a tercera i va aconseguir la medalla de plata. En Làser Radial Martina Reino va pujar al tercer calaix del podi després d’aconseguir una segona posició en l’última jornada.

España ha sigut el segon país amb més medalles aconseguint-ne 122, 38 d’or, 40 de plata i 44 de bronze, més de la meitat aconseguides per dones i amb 35 medalles guanyades per atletes catalans.