facebook
facebook
twitter
CATALUNYA I ELS SEUS PORTS

· Catalunya amb la seva privilegiada  situació geogràfica i les seves excepcionals infraestructures de comunicació amb Europa i la resta d'Espanya,  l'han convertit en un dels primers destins turístics d'Europa. És coneguda pels seus innumerables atractius naturals i culturals, i ofereix als aficionats a la navegació, una infraestructura nautico-esportiva de primer ordre que se succeeix al llarg dels 580 Km. de longitud de la seva línia de costa.

· Els ports esportius de Catalunya gaudeixen del benigne clima mediterrani i de la seva incomparable situació en un litoral de gran diversitat i bellesa, així mateix ofereixen al navegant una gran varietat de serveis i instal·lacions, d'altíssima qualitat, fent especial insistència en tot el que concerneix a la conservació del medi ambient, comptant amb tot el que és necessari perquè els amants de la navegació gaudeixin de la seva estada en les nostres costes, puguin practicar tot tipus d'esports nàutics i utilitzar les nostres instal·lacions portuàries com a base per a les seves embarcacions.

· Amb 50 ports esportius, Catalunya ofereix mes de 30.000 amarraments de totes les eslores, i dotats amb tots els serveis per poder cobrir qualsevol necessitat que tingui el navegant.

· L'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics té com associats a la gran majoria dels  ports esportius de Catalunya, amb l'objectiu d'unificar criteris per aconseguir que les nostres instal·lacions disposin dels millors serveis i infraestructures, i poder  oferir als nostres usuaris una xarxa portuària de primer ordre a Europa.

PUBLICITAT

CONTACTAR