facebook
facebook
twitter
dl, 26 d febrer d 2018
Neix el projecte Interclubs Costa Brava
Neix el projecte Interclubs Costa Brava
Aquest 2018 arriba la ‘Interclubs Costa Brava’, una iniciativa que consisteix en una competició formada per quatre regates, cadascuna de les quals se celebrarà durant el mes de març en cadascun dels clubs participants, que són el Sant Feliu, Port d’Aro, Costa Brava de Palamós i l’Estartit. Els regatistes hauran de pagar una única inscripció per les quatre proves i treure’s per tant una única llicència, amb la qual cosa es busca facilitar la participació dels navegants i alhora que els participants habituals de cada club s’uneixin per celebrar regates més nombroses i competitives. 

Interclubs Costa Brava neix amb l’objectiu principal de potenciar les regates en modalitat de vela de creuer, que inclouen diverses classes i tenen una eslora més gran. El projecte s’emmiralla en un projecte similar que s’ha impulsat a l’Alt Empordà amb grans resultats.

La primera de les regates de la competició es celebrarà el 3 i 4 de març al Club Nàutic Port d’Aro i continuarà en caps de setmana alterns a la resta de clubs participants. De cara a futures edicions, podria sumar-se a l’Interclubs Costa Brava el Club Vela Blanes. 

Bookmark and Share
PUBLICITAT

CONTACTAR