facebook
facebook
twitter
dv, 4 d maig d 2018
El sector nàutic a debat en les Jornades Tècniques de l’ACPET
El sector nàutic a debat en les Jornades Tècniques de l’ACPET
Dos dies on es tractaran els principals temes de present i futur de la nàutica amb la presencia dels principals representants dels Ports Esportius de Catalunya i del sector

Tot està a punt per les Jornades Tècniques i de Treball de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics que se celebra els propers 10 i 11 de maig a Sant Feliu de Guíxols. Les Jornades de l’ACPET és una de les cites imprescindibles del sector nàutic ja que és el punt de torbada dels màxims representants dels ports esportius catalans així com d’altres personalitats del sector i de l’Administració.

Dos dies on es traçaran els principals temes de present i futur del sector com l’Afectació del Canvi climàtic a les Infraestructures costaneres i portuàries, l’Impacte econòmic de un port en la seva vila o la Integració Port-Ciutat entre molts d’altres que es poden consultar al Programa. Per finalitzar les Jornades Tècniques i de Treball es realitzarà un dinar de cloenda el divendres 11 de maig amb tots els assistents en el restaurant El Tinglado del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols.

Bookmark and Share
PUBLICITAT

CONTACTAR