facebook
facebook
twitter
dc, 30 d maig d 2018
MARINA DAY PORT OLÍMPIC
MARINA DAY PORT OLÍMPIC
Amb motiu del Marina Day del proper 9 de juny, Port Olímpic s’omple de festa, celebració i activitats per a tots els públics.

OLIMPIC MARKET

9 i 10 de juny

Hem organitzat una edició molt especial del nostre mercat de roba i complements: durant tot el cap de setmana podreu gaudir de nous dissenyadors, emprenedors i artistes que arriben a la ciutat per oferir els seus productes artesanals i dissenys únics.

També trobareu seccions dedicades a la infància: jocs, tallers, pinta-cares, llits elàstics, pintura, etc. per així poder gaudir aquest dia amb tota la família. A més, rebrem una visita molt especial: Mickey i Minnie Mouse vindran a saludar als més petits a l’Olimpic Market!

SORTIDES EN CATAMARÀ

Durant l’Olimpic Market estigueu atents perquè d’entre tots els que vingueu a aquest atractiu mercat sortejarem sortides nàutiques en els nostres exclusius catamarans. Ara tens l’oportunitat de gaudir d’un viatge pel litoral barcelonès i veure l’skyline de Barcelona des de l’interior del mar de la manera més senzilla: per a qualsevol compra que realitzis a l’Olimpic Market pots guanyar un viatge GRATUIT en catamarà.

CONCERTS EN VIU

Durant la tarda del Marina Day, Port Olímpic oferirà concerts a l’aire lliure de jazz y blues, per acabar d’ambientar la jornada y poder gaudir de talentosos artistes a les nostres instal•lacions. Mantingueu-vos informats per a descobrir quin grup visitarà el port!

OFERTES GASTRONÒMIQUES

Aquesta especial jornada també contarà amb ofertes gastronòmiques dels restaurants del Port, que s’obren al públic amb menús especials per al Marina Day.

Bookmark and Share
PUBLICITAT