facebook
facebook
twitter
dc, 19 d setembre d 2018

L’ACPET et convida al Saló Nàutic de Barcelona

L’ACPET et convida al Saló Nàutic de Barcelona
Les entrades seran gratuïtes sempre que es sol·licitin abans del 21 de setembre, les que és demanin més tard gaudiran d’un descompte del 50%

Ja estan disponibles les entrades gratuïtes pel Saló Nàutic d’enguany per als usuaris dels ports esportius de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) . Seran gratuïtes sempre que es sol·licitin abans del 21 de setembre. A partir de llavors gaudiran d’un descompte del 50%. El codi és: 0AD5A6A6, per obtenir l’entrada definitiva haureu de presentar el localitzador imprès i el DNI a les taquilles del Saló.

El 57è Saló Nàutic de Barcelona, que tindrà lloc del 10 al 14 d’octubre en els molls de la Fusta i de Espanya del Port Vell, creixerà un 8% respecte a l’edició anterior i apostarà per la innovació de la indústria nàutica. Així ho han exposat el president del saló, Luis Conde; el seu director, Jordi Freixas, i el secretari general de l’Associació Nacional d’empreses Nàutiques (ANEN), Carlos Sanlorenzo, durant una roda de premsa a bord del vaixell centenari Sant Eulalia. La propera edició de saló, que comptarà amb més de 275 empreses i més de 700 vaixells (165, a l’aigua), convertirà el certamen en un dels millors dels últims anys.

Descarrega les teves entrades

Bookmark and Share
PUBLICITAT

CONTACTAR