facebook
facebook
twitter
dl, 14 d gener d 2019
‘Aquí Energia’ nou patrocinador de l’ACPET
‘Aquí Energia’ nou patrocinador de l’ACPET

L’empresa, amb seu a Reus, té com a principals punts l’oferiment d’energia verda i unes tarifes més que competitives tant per a empreses com particulars

Els Ports Esportius de Catalunya aposten per la sostenibilitat i el medi ambient i és per això que ‘Aquí Energia’, comercialitzadora d’energia elèctrica de fonts d’origen 100% renovable, és el nou patrocinador de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET). L’empresa, amb seu a Reus, té com a principals punts l’oferiment d’energia verda i unes tarifes més que competitives tant per a empreses com particulars.

Dijous 10 de gener es va fer oficial la col·laboració entre ambdues entitats amb la signatura de patrocini que van oficialitzar el President de l’ACPET, Albert Bertran, i Imma Romero coma representant d’Aquí Energia. Un acord que neix amb la voluntat de crear sinèrgies per obrir nous sectors a la comercialitzadora energètica i també per seguir amb la tasca de l’ACPET d’apostar pel medi ambient, fent-ne difusió i diferents accions entre els seus ports associats i els usuaris dels mateixos.

L’acord de patrocini de l’ACPET amb ‘Aquí Energia’ se suma al signat recentment amb  Urbe Events, dues empreses de referència que aposten pel potencial dels Ports Esportius de Catalunya.

Bookmark and Share