facebook
facebook
twitter
dv, 17 d gener d 2020
Els Ports Esportius de Catalunya presents a la Boot Düsseldorf amb més de 25.000 amarradors i una amplia oferta nauticesportiva i d’oci
Els Ports Esportius de Catalunya presents a la Boot Düsseldorf amb més de 25.000 amarradors i una amplia oferta nauticesportiva i d’oci

Del 18 al 26 de gener els 42 de l’ACPET es promocionaran a una de les fires nàutiques més importants del món

L’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) tornarà a  estar present a la Boot Düsseldorf 2020 del 18 al 26 de gener, una de les fires nàutiques més importants del món, per donar a conèixer l’àmplia oferta dels seus 42 ports esportius i clubs nàutics. L’ACPET estarà a l’estand 13B35 amb la col·laboració de Ports de la Generalitat i l’Ajuntament de Castelló d’Empuries-Empuriabrava.

Els Ports Esportius de Catalunya, amb més de 25.000 amarradors arreu de la Costa Brava, la Costa Barcelona i la Costa Daurda-Terres de l’Ebre, promocionaran la seva amplia oferta nauticesportiva, d’oci, gastronòmica i cultural. Des de serveis portuaris, xàrter, varadors, marines seques, vela, caiac, Padel Sub, submarinisme, gran diversitat de restaurants, festivals de música, tallers, fires i molt més. Un altre aspecte important que també promociona l’ACPET és el destí, el territori on se situen els diferents ports esportius. 

D’altra banda també es donaran a conèixer les diferents promocions de l’ACPET com el ‘Marina Day’, el dia dels Ports Esportius, on s’organitzen activitats gratuïtes per acostar a tothom al mar. El ‘Navegar té premi. Amarra Gratis!’, una nit d’amarratge gratuïta en cada un dels ports adherits, i el ‘Sailing Costa Brava’, un forfait d’amarratge d’una setmana a un preu immillorable. 

Durant els dies de la Boot Düsseldorf passaran per l’estand dels Ports de Catalunya el Gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez, i el President de l’ACPET, Albert Bertran, entre d’altres personalitats. El dilluns 20 de gener se celebrarà el tradicional sopar que organitza l’Associació durant la Boot Düsseldorf amb diferents representants dels ports esportius i clubs nàutics de Catalunya, com l’Alcalde de Sant Carles de la Ràpita, Josep Caparrós, acompanyat d’altres representats del consistori, així com el Gerent de Ports de la Generalitat i el President de l’ACPET.

Bookmark and Share
PUBLICITAT