facebook
facebook
twitter
dv, 12 d juny d 2020
MARINA DAY 2020
MARINA DAY 2020

El 13 de juny se celebra el Marina Day, el dia dels Ports Esportius, aquesta edició ve marcada per una de les crisis més greus que hem viscut en molts anys, la causada pel COVID-19. El Marina Day neix amb la voluntat d’apropar a la ciutadania als ports esportius per que descobreixin la gran varietat d’activitats que en ells hi poden realitzar. L’excepcionalitat de la situació ha obligat als ports esportius a no celebrar de manera presencial el Marina Day per tal d’evitar aglomeracions de gent en les seves instal·lacions. 

Per aquest motiu els Ports Esportius de Catalunya, a través de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET), han establert un protocol de seguretat i higiene per adaptar-se a l’a crisi sanitària del COVID-19 i poder oferir unes instal·lacions segures tant per a usuaris com treballadors. EPIs senyalitzacions amb les corresponents normatives, dispensadors de gel, desinfeccions de les instal·lacions i protocols específics per les diferents activitats, entre moltes d’altres mesures. 

Tot i així, el Marina Day segueix amb la seva vessant de sostenibilitat i en aquesta Edició 2020 centra la seva campanya en la conservació dels mars i en la conscienciació d’un rebuig adequat de les mascaretes i guants. La campanya es dura a terme des d’aquest 13 de juny, fins la propera edició del Marina Day. 

En aquest mateix sentit l’ACPET, a través de la Federació Espanyola d’Associacions de Ports Esportius i Turístics (FEAPDT), el Projecte de Libera i la Fundación Reina Sofía, se suma a la campanya ‘Lluitem junts contra la Basuraleza’ per a generar un major impacte en la sensibilització mediambiental del sector nàutic d'esbarjo en el litoral espanyol.

Bookmark and Share
PUBLICITAT

CONTACTAR