facebook
facebook
twitter
dj, 17 d desembre d 2020
Aquest Nadal la gastronomia dels Ports de Catalunya més a prop que mai
Aquest Nadal la gastronomia dels Ports de Catalunya més a prop que mai

44 Ports Esportius, més de 100 restaurants i una amplia oferta culinària a la teva disposició de Nord a sud de Catalunya. Aquestes festes la gastronomia dels Ports Esportius de Catalunya més a prop teu que mai, els restaurants dels Ports s’han adaptat a l’actual pandèmia creant espais segurs al prendre les màximes mesures per tal de poder gaudir amb els teus de la millor gastronomia vora el mar.

Els restaurants dels Ports de Catalunya, situats des de la Costa Daurda-Terres de l’Ebre, passant per la Costa de Barcelona fins a la Costa Brava, també s’han adaptat per oferir un servei a domicili per que puguis gaudir de la seva cuina de qualitat també a casa.

Els Ports de Catalunya són espais segurs a l’aire lliure que a més de les mesures establertes per les corresponents autoritats  enfront la COVID-19, han adaptat un protocol específic per les seves instal·lacions a través de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET), per tal de reforçar l’higiene i la seguretat tant dels seus usuaris com treballadors. 

No facis tard i reserva ja per poder gaudir de la millor gastronomia vora el mar o endur-te-la a casa, consulta el teu port més proper a www.acpet.es.

Bookmark and Share
PUBLICITAT

CONTACTAR