facebook
facebook
twitter
dt, 6 d'abril d 2021
Gaudeix del mar , la costa catalana i els seus ports esportius amb el ‘Navegar té premi. Amarra Gratis!’
Gaudeix del mar , la costa catalana i els seus ports esportius amb el ‘Navegar té premi. Amarra Gratis!’

Tens ganes de navegar? Ets usuari dels Ports Esportius de Catalunya? Doncs un any més des de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) impulsen el ‘Navegar té Premi. Amarra Gratis!’. Es tracta d’una promoció per als usuaris dels Ports de Catalunya que ofereix una nit d’amarratge gratuiïa, del 1 d’abril al 31 de desembre, en cada un dels ports participants en la promoció i així poder descobrir tota la costa catalana, les seves cales, els seus racons, la seva gastronomia, el seu territori i els seus Ports Esportius. 

El ‘Navegar té premi!’ forma part de la Vitamina Blava dels Ports de Catalunya, amplis espais a l’aire lliure sense aglomeracions de gent on gaudir del mar i la natura a través d’una amplia oferta d’activitats i la millor gastronomia. Siguis o no navegant, tens un món per descobrir amb els Ports de Catalunya.

Els ports participants en el ‘Navegar té premi!’ són: el Club Nàutic Port de la Selva, el Port de Roses, Marina Empuriabrava, el Club Nàutic l’Escala , el Club de Vela Blanes, el Club Nàutic Arenys de Mar, el Club Nàutic Balís, el Port de Mataró, Marina Port Premià, Port Masnou, Marina Badalona, Port Fòrum, Port Olímpic, Reial Club Marítim de Barcelona, Port Ginesta, el Club Nàutic Garraf, el Port de Sitges-Aiguadolç, el Club Nàutic Vilanova, Port Segur-Calafell, el Club Nàutic Coma-rruga, el Club Nàutic Salou, el Club Nàutic Cambrils, el Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs, Port Calafat, Marina Sant Jordi, Sant Carles Marina i el Club Nàutic les Cases d’Alcanar.

Bookmark and Share
PUBLICITAT

CONTACTAR