facebook
facebook
twitter
dt, 3 d'agost d 2021
20 ports esportius de l’ACPET reben la bandera blava a l’Ampolla
20 ports esportius de l’ACPET reben la bandera blava a l’Ampolla

El vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, va lliurar els guardons Bandera Blava 2021 als 22 ports esportius premiats per la seva gestió ambiental, la informació i l’educació ambiental i la prestació òptima dels serveis a les instal·lacions. 20 dels ports que han rebut el reconeixement pertanyen a l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET). Catalunya se situa com a capdavantera a l’Estat en ports guardonats.

El lliurament de les banderes es va dur a terme al port de l’Ampolla i a més del Vicepresident Puigneró hi van assistir el Director General de Ports de la Generalitat, Pere Vila i Fulcarà, la Directora General de Trasports i Mobilitat, Mercè Rius i Serra, el President de l’ACPET, Albert Bertran, així com diferents representants dels ports esportius guardonats, va assegurar que “hem d’avançar en la descarbonització de la mobilitat marítima i aèria i en la digitalització”. “Vivim en un moment emergència climàtica global i des de Catalunya hem de fer la nostra contribució”, afegí. 

Els ports de l’ACPET guardonats són: Club Nàutic Llançá, CN Port de la Selva, Port Esportiu de Roses, CN l’ Escala, CN Estartit, CN Aiguablava, CN Costa Brava-Palamós, Club de Vela Blanes, CN Arenys de Mar, CN El Balís, Port Mataró, Marina Badalona, Port Masnou, Port Ginesta, Port de Sitges-Aiguadolç, CN Garraf, Port de Segur de Calafell, CN Cambrils, CN Salou i el CN Hospitalet de l’Infant.

El distintiu Bandera Blava l’atorga anualment la Fundació d’Educació Ambiental (FEE), una ONG internacional de caràcter ambiental, en col·laboració amb l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC), la seva representant que gestiona la campanya a tot l’Estat. Aquest guardó valora la tasca duta a terme els darrers anys pels responsables dels ports esportius, en benefici dels usuaris i els visitants.

Bookmark and Share
PUBLICITAT

CONTACTAR